Платени дюш титли.
|
|
---|---|
#11 Removed user | 08.11.2013 08:46 |
1260 Posts |
Според мен е редно тези титли да дават минимален кредит (да речем 1/2 или 1/3 от титлите про големите ) така по-новите отбори ще има за какво да строят музея си , а старите отбори като мен дори и с титли при ДЮШ-а не могат да вземат над 10 хил дневен кредит от музей и няма да има значение за тях....!! |
#12 Removed user | 09.11.2013 22:55 |
54 Posts |
Лично според мен е нужно да се дава приход от ДЮШ и то в пълен размер. Така ще има реален шанс и съответно стимул по-слаби отбори (по-слаби с първите си отбори) да се борят за някаква купа , която може да им донесе и някакъв кредит отгоре. В същото време големият стремеж на админа да се изкарва кредит от играта също ще бъде постигнат, тъй като мениджърите ще строят музея. Плюсът е, че и това не би облагодетелствало по-старите, по-големите или както искате ги наречете, играчи, тъй като все пак приходът от музея си има таван и това би било една възможност някои от по-новите да се борят за нещо и да се опитат да достигнат другите. |
#13 Removed user | 21.11.2013 13:28 |
54 Posts |
Твърдо ''за'' съм и аз също - това ще е страхотна(wait) мотивация определено !(h) :) |